luni, 18 aprilie 2011

SOC! Claudiu Raducanu a disparut !


Scris de : Radu Copcescu
CLAUDIU RADUCANU se afla intr-o situatie extrem de periculoasa, din cate se pare, asta dupa ce a disparut de pe fata pamantului cu doar cateva minute inainte sa intre in direct la “CANCAN TV”.
SOC! Claudiu Raducanu, rapit pentru 2.000.000 de euro? (VIDEO) exploziv
Claudiu Raducanu, pe vremea in care marca gol dupa gol in Ghencea
Fostul golgeter din Ghencea este protagonistul unei situatii extrem de ciudate, asta dupa ce a venit tocmai din Spania pentru a face dezvaluiri socante in legatura cu familia fostei sotii.
Mai precis, cel care a imbracat tricoul Stelei a decis sa faca lumina in cazul procesului de partaj care taraganeaza de mai bine de doi ani.
Fostul atacant, actualmente antrenor la grupele de juniori ale unei echipe iberice din ligile inferioare, a declarat in culmea fericirii ca a gasit in sfarsit dovezi care le incrimineaza pe fosta sotie si pe mama ei de furtul averii pe care fotbalistul a strans-o de-a lungul carierei.
Evolutiile pe terenul de fotbal i-au adus lui “Canicula” aproximativ doua milioane de euro, bani pierduti odata cu semnarea actelor de divort, din cauza ca varful a trecut toate proprietatile si bunurile dobandite in timpul casatoriei pe numele sotiei si al socrilor.
Mai mult, se pare ca cele doua femei au folosit semnaturi false pentru a extrage toti banii din conturile jucatorului, iar tocmai aceste dovezi trebuiau prezentate in timpul emisunii “CANCAN TV”.
Claudiu Raducanu a disparut insa fara nicio urma, cu telefoanele inchise, inainte sa fie preluat de la hotel si adus in platou. Sora fostului fotbalist a intervenit telefonic, spunand ca toata familia se teme pentru viata lui.
Sursa Cancan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu