luni, 18 aprilie 2011

Adelina l-a lasat pe Liviu Varciu fara serviciu la Antena 1

Prietenia Adelinei cu micuta Carmina, fiica lui Varciu, l-a scos din minti pe actor, care nu a ezitat sa-i arunce fostei sale sotii vorbe grele, menite sa o jigneasca.
Desi, pana de curand, cei doi au reusit sa pastreze o relatie amiabila, acum si-au declarat razboi pe fata si au devenit dusmani de moarte si chiar rivali in showbiz. Si iata cum Liviu a inceput deja sa aiba parte de dezavantaje de pe urma neintelegerilor cu Adelina, caci a pierdut un contract frumusel cu Antena 1, pe timpul verii.
Astfel, producatorii reality-show-ului estival "Vaporul iubirii", prezentat de Pepe, si i-ar fi dorit pe amandoi drept concurenti, insa Adelina a fost prima contactata.
Dupa lungi discutii cu sefii ei de la Kanal D si negocieri intense cu mai marii postului Antena 1, carora le-a cerut un onorariu consistent, bruneta a semnat contractul. Adelina, insa, a luat foc in momentul in care a auzit de posibilitatea de a fi concurenta alaturi de fostul ei sot, pe vasul de croaziera, acolo unde se desfasoara filmarile si chiar a amenintat ca reziliaza contractul.
Cum vedeta a fost cu adevarat vehementa si a spus ca e dispusa chiar sa si plateasca o parte dintre clauzele contractuale, producatorii s-au lasat induplecati si au renuntat la ideea de a-l mai coopta pe Liviu.
(sursa : Click)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu